21 Nisan 2010 Çarşamba

EYY BENİM HASRET KOKAN MEMLEKETİM

0 yorum

herkes çok sever doğup büyüdüğü toprakları. yaşadığı yer ne kadar güzel olursa olsun başkadır insanın memleketi. özlemdir içinde hep. bazen bir nefeslik havasına hasret duyar, bazen bir lokma simitine. evet benim memleketimde izmit. dünyanın neresine gidersem gideyim özlemekten vazgeçemeyeceğim tek yer. hele şu fethiye caddesi yok mu? su gibi. insan gezdikçe o kadar büyük keyif alıyorki, bunu anlatmak çok zor. canım izmitim seni çok seviyorum sen benim çok tatlı çok güzel biricikkkk aşkımsınnnn :)

15 Nisan 2010 Perşembe

ANNESİNİN BALI

0 yorum
canım oğlum babanın gelmesine çok az kaldı. biliyorum sende çok özledin onu. dün akşam o küçük dudaklarından kocaman ve bilinçli bir BABA kelimesi çıktı. haykırdın sanki yeter artık diye. Biliyorum meleğim dayan babana kavuşmana sadece bir kaç hafta kaldı sonra inşallah herşey daha güzel olacak yuva sıcaklığı ne demek o zaman öğrenicez bebeğim yemekler pişecek evimizde sofralar kurulacak babacığınla uzun uzun oynayacak kahkahalar atıcaz beraber. gezip eğlenicez istediğimiz kadar istediğimiz yerde bitecek kasvet günler biz de bir aile olucaz küçücük çok sevimli bir aile...

Meleğim büyüyosun artık gözlerin dahabir bilmiş bakıyor gözlerime. ağzında ne var? dediğimde ağzını açıyorsun koltuk,tv,telefon ne olduklarını biliyosun artık allah'ım bu sıradan şeyleri bile sen mucize gibi sunuyorsun önümüze kullarını mutlu etmek için. Seni seviyorum allahım sen ne büyüksün.






8 Nisan 2010 Perşembe

DOĞUMCUK HİKAYEMİZ

0 yorum



Gelelim 9 ay 10 gün boyunca seni beklediğim o muhteşem anları aklımda kaldığı kadarıyla anlatmaya. aklımda kaldığı kadarıyla diyorum çünkü tam bir leyla gibiydim. ne bastığım yerin farkında ne de söylediğim sözün arkasında olacağım bir zaman dilimiydi :) doktorumun sezeryana kesin gözüyle bakıp benim ısrarla seni normal doğumla dünyaya getirmek istediğim için son ana kadar bekledim tam 9 ay 10 gün. evet o gün gelmişti ama sende en ufak bir kıpırdama yoktu. aslında bende de yoktu.:) seni görmek istiyordum o an dünyaya gözlerini açtığın o ilk an görmek istiyordum bebeğim doktorun kilonu ölçtü belki tamam bir ümit normal olabilirsin diye hatta başka bir doktor arkadaşına daha gösterdik seni. aynı çıktı kilon evet 4,520 kg. tamam dedi sema hanım artık sezeryan kaçınılmaz. yok dedim salı pazarına gitmem lazım bugün:) sonra gelirim. gayet iyiyim :) tabii bu sefer benim dediğim olmadı hemen eve 1 saat sonra görüşürüz dedi ve ben kendimi dışarı zor attım titriyordum baban yanımdaydı o neler hissetti bilmiyorum ama aklım başımda değildi evet sen geliyordun bebeğim aşkım yumuşum nasıldın acaba gözlerin burnun o minik ağzın kime benziyordun allahım nasıl olacaktı korkuyordum bi taraftan heyecan doruk ne yapacağımı bilemiyordum seni en güzel bi şekilde karşılamak için doğruca kuaförde aldım soluğu beni gören müşterilerin hepsi panik halinde sırayı bana verdi :) eve gidip duşumu aldım misler gibi. anneanneciğini ve haftalar önce senin için hazırladığım çantayı alıp doğru hastaneye hala titriyordum odaya götürüp hazırlıkları yaptılar. önlüğü giydirdikleri an tamam dedim geldi işte zaman o zaman. gözümden dinmek bitmeyen yaşlar dökülmeye başladı anne oluyordum sen geliyodun bebeğim pamuğum ben daha küçüktüm ama nasıl oldu nasıl tarif edilmez duygular kapladı benliğimi. sedyeye koyup götürüyorlardı elimi tutan baban bırakıverdi asansörün kapısında. sen ve ben vardık artık.


Ameliyathaneye alındım sağa sola bakmak yok doğruca yukarı. korktum hiç bişey görmek istemedim ufak bir iğne.saat 17:14 hayata merhaba dediğin zaman dilimi. sanki 1 sn herşey ve ben odadayım seni bekliyorum bakıyorum ama göremiyorum sana odaklanmışım seni görmek istiyorum nerdesin allahım ölücem heyecandan ve işte o an geliyorsun tatlı bi hemşirenin kollarında. allahım nasıl bi duygu bebeğimi kollarıma aldığım o ilk an dünyada hiç tatmadığım ve hiç bişeyden de tadamayacağın o duygu annelik evet ben anne oldum. bana bakan o minik şey benim yavrum rabbim şükürler olsun sana. Artık hayat demek oğlum demekti benim için. seni çok seviyorum herşeyim.

7 Nisan 2010 Çarşamba

0 yorum















iş arkadaşlarım beni, seni getirmem için uğurlarken tatlım... bundan tam 1 ay sonra kollarımdaydın.....
0 yorum


ah benim tatlı bebişim içimdesin burada o güzel duygularımı içime aşılamaya başladığın 4.ayındasın her bir hücrem senin o muhteşem sevginle dolu. doğacağın günü dört gözle bekliyorduk babanla. doktora gidip seni izlemeyi iple çekiyorduk gözbebeğim. ağzımız kulaklarımızda çıkıp hemen hayaller kurmaya başlıyorduk. ne güzel ne büyülü günlerdi güzel allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallah. seni çok seviyorum.....

canım kocacım

0 yorum

canım kocacım şu anda Gaziantep'te vatani görevini yapıyor. gelmesine bir ay kaldı oğlum ve ben onu çok özledik. Hasretle bekliyoruz. Bu fotoğrafı gaziantep'e gittiğimiz de polisevi'nde çekmiştik. Bu arada onlara da herşey için teşekkür ediyorum sağolsunlar bizleri çok iyi ağırladılar... Demem o ki; Biz babamızı çok özledik:)şimdi okuyunca hemen şımarırsın ama olsun seni çok seviyoruz gel bitanem gel de evimizin neşesi yerine gelsin.....

bebeğimmm

0 yorum
canım oğlum ancak bişeyler yazma fırsatım oldu senin için. ama merak etme hiç birşey için geç sayılmaz. hep unutmaktan korkuyordum senin güzel anılarını. çok şükür tuğba ablanın sayesinde güzel bi şekil alacak bu blog.